Welkom op mijn website

Mijn naam is Wil Verwoert, in 1998 ben ik afgestudeerd aan de SPSO opleiding als psycho-sociaal werker. Toen ik in aanraking kwam met reflexzonetherapie werd ik erg enthousiast over de manier van masseren. Dit was voor mij een reden om de twee jarige opleiding bij De Wouden in 2001 te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma in 2003 ben ik gestart met de opleiding regulier medische basiskennis aan de Hoge School voor Natuurgeneeswijzen Arnhem ( HVNA) en in 2004 mijn diploma behaald. Sinds die tijd ben ik als reflexzone therapeut werkzaam in mijn eigen praktijk “De Berk”.

Vanuit de reflexzone therapie ben ik me steeds meer gaan verdiepen in allerlei natuurgeneeswijzen en die integreer ik nu ook in mijn behandelingen. Jaarlijks volg ik na/bijscholingscursussen om de vakkennis op peil te houden en te verdiepen. In februari 2019 heb ik het diploma Fonoforese: Frequentie Therapie en Stemvork Healing behaald bij Noorderlicht Academie te Geldrop.

Als natuurgeneeskundig therapeut met de specialisatie reflexzone- therapie, ben ik aangesloten bij de LVNG; Landelijke Vereniging voor Natuurlijke geneeswijzen. Met ingang van 1 januari 2020 is de LVNG gefuseerd met VNT en gaan we verder met de naam LVNT.
Geregistreerd bij het RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg onder nummer 308264R

Massage praktijk ‘ De Berk’
Wil Verwoert
Berkenstraat 26
4043 PE Opheusden
Telefoon: 06-31530311
info@massagepraktijkdeberk.nl

Behandeling volgens afspraak