Quantum Touch

Quantum Touch is een healingsmethode die gebruikt maakt van slechts lichte aanraking om het zelfhelend vermogen van het lichaam te versnellen. Het is een methode waarbij je met speciale adem-en lichaamsconcentratietechnieken, je energie op een zodanig niveau kunt brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen.

Pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller.

Voorafgaande wordt een body sweep gegeven waardoor de energie van de client in beweging komt wat goed is voor de QT-behandeling.

Enkele principes van OT

Liefde is een universele vibratie. Ze is het fundament van alle healing en de essentie van de levenskracht.
Het vermogen om aan genezing mee te werken is van nature alle mensen eigen
Healing is een vaardigheid die kan worden geleerd en krachtiger wordt door de beoefening
Energie volgt gedachten. Beoefenaar gebruikt intentie en verschillende meditaties om een sterk energieveld te creeeren en het te helen gebied te omringen
Niemand kan werkelijk iemand anders genezen. De persoon die genezing nodig heeft is de genezer.
Vertrouwen is essensieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere verontrustende symptomen veroorzaken die echter deel uit maken van het genezingsproces.
Ademhaling versterkt de levenskracht.
QT is gemakkelijk en doeltreffend te combineren met andere vormen van healing
De tijdsduur en de frequentie van de behandelingen worden in overleg gedaan.

Quantum Touch verhoogt de genezingskracht bij de ander en je kunt het bij bijna elke klacht toepassen. Het is vooral opvallend te merken hoe het werkt bij mensen met traumata ten gevolge van (auto)ongelukken, valpartijen en andere (langgeleden) opgelopen kwetsuren aan botten, spieren en gewrichten.